Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je neka greska ne bismo mi to uradili nema sanse sta ce raja sutra pusti ako nestane nargile
ja taj trend pusenja nargila ne kontam nesto jabuka, mandarina... a ne daje krila :D out sam of date
...ja ku.rca i biznisa, kad ni nargilu ne znaju uvesti normalnim putevima...pa zato bošnjaci mi i nemamo nikakav uvoz...nikakvo zastupništvo ne drži bošnjak nego sve hrvati... po očitom primjeru je razlog zašto...preglupi smo za ozbiljne poslove...samo sitno krijumčarenje i posao za cekera!
...mah...zašto da se svadjamo...lijepo fino pogledajmo rezultate rada ovih 20 godina u svakom segmentu, društvenom,socijalnom, ekonomskom, političkom,književnom,umjetničkom,sportskom itd...! i rezultati će nam sve sami reči, jel jesmo il nismo...GLUPI :-)