Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boze boze........ako nema zivota i ako zena nece, ne mozes je natjerati.......sto je uopste ostavljala djecu ?
Ne misle svi isto neko se ne miri sa porazom..
ma ko zna sta je sve trpila....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prvo, nemate pojma je li žena ostavila djecu. Možda su djeca bila kod oca tokom vikenda. Drugo, nevjerovatno je kako primitivni balkanjeros u svakoj situaciji okrivi ženu. Muž alkoholičar - ona kriva. Muž je tuče - ona kriva. Muž ubije djecu - ona kriva. Fuj, stoko zatucana.
@Ninoslav a to sto prijeti da ce djecu ubit -to normalno ? A za tango su uvijek potrebni dvoje .
@firstjedi Otac prijeti da će ubiti djecu, ne majka. Ovo nije nikakav tango. Ovo je jedan poremećeni manijak. Probaj pročitati članak.
Jadna djeca... :(
Hapsi debila.I sto vecu zatvorsku kaznu mu dati.
bas ce ti se vratiti poslje toga.
Jebemte glupa neka ide
Kakvi su ovo kreteni majkooo! A kad se vrati zena zbog djece onda ce da ih maltretira redom. Pu poganiiiii jedna bolesna!!!!!
upucajte ga tizerom -elektricnim pistoljem- i pustite na jutub za opomenu drugim nasilnicima
@prontalgine jest ali elektricnim bi bila totalna dominacija snajperom bi pocele kruziti price jesu li trebali ili nisu je li i zena kriva ovo ono...
Po RS-u treba racije napraviti po kucama. Da vidimo sta ko krije od oruzja
Imam bolji prijedlog neka provjere samo onih 50.000 nazovi lovaca koliko ih tamo registrovano
Treba ga strpati u ludnicu i oduzeti mu djecu - cuj, ubiti VLASTITU djecu ako mu se zena ne vrati. Ima gomila muskaraca koji bi bili sretni da se otarase vlastite zene a ovaj hoce da mu se vrati
Što djecu nisi povela??????????Žao mi je jadne djece,ali sigurno ga je varala ne bi čovjek đžaba na to posegao,žena je to.
"Kao što igla kompasa nađe sjever, tako prst muškarca kada optužuje uvijek nađe ženu." Manje pjesnički rečeno - nabijem te primitivna!
ćetalji...
Kaze Fata Muji; odoh do granapa uzet hljeba. I tako ode i nema je sat, dva, tri... U neja doba dodje sva rascupana. -Moja Fato gdje ti nestade? -Suti Mujo ja taman u granap kad naka dvojca skocise na mene u auto.pa u nakav stan pa udri-yebi, udri-yebi, udri-yebi i tako tri dana. -Kako 3 dana bona kad te nema tek malo vise od 3_sata??? -Ja dosla samo da ti se javim...
HAHAH i hajde reci da ga Fata ne pazi.. vidis kako misli na njega, da se covjek ne sikira... :P O boze,, nije tema za smjeh, ovo je zalosno.. ali eto opet ti mene nasmija...
Duša od čovjeka, vjerujem da je prijetnjom da će ubiti djecu osvojio simpatije javnosti.
Mora genocidas svoje da ispolji ako ne na tudjoj onda na svojoj djeci.
srbi navikli na nejac!