Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naletili na hrdjav k..urac
hahaha ma došli su oni na pravu adresu, tačno gdje su trebali :)
jel brate kakvo je to rokanje po BL... a nema mrtvih...šteta... mora da je bio drveni čekić.... a i tamo pucaju ispod kolena, kao i ovi naši po SA.... ništa bez bombi... nema ranjavanja samo
Kad u Sarajevu budes pronasao srusenu crkvu(sto je prakticno nemoguce),onda slobodno mozes spomenuti i muslimansku toleranciju,prije bih rekao da nas Bog sacuva cetn.icke tolerancije koja pobi onoliko nevine djece i porusi sve dzamije po Banjoj Luci.Muslimani su,jadan ne bio,doktori tolerancije za vas.Hajde se sada javi MOLIM TE da vidim sta imas reci na ovo?????????????Ako nemas sta reci idi prosipaj negdje drugo te Dodikove price koje su ti utuvljene u glavu.
prednost domaceg terena hladno
hajmo \"pametni\" i \"pismeni\" komentatori , kaze se SEDMERAC ili \"SEDMORAC\"? logicno je sedmerac,jel\' tako ha? sedmerac,sedmerica dvojac,dvojica trojac,trojica...zvacite malo zatvorenih usta prije nego sto pocnete ispravljati nekoga
ja koliko vidim da nisu pogrijesili adresu, jal jedan miladinovic ,jal petkovic manje isto ti ga dodje.racunica potpuno ista: 1 c.h.e.t.n.i.k manje .
tako je to kad se sastanu cak noris i stiven sigal :D
Sedmerica haha mamicu vam nepismenu
SLIKE NAPADAČA: http://tinyurl.com/bnaaj89
pa zna li se kako prođe taj dodin đenan??
... greška u prikupljanju ili obradi podataka ...
lahko je vama vas 7 ja i babo (tajo) sami
vlaska posla...
To je bilo kao u ovoj sceni: http://www.youtube.com/watch?v=SsuwZMx2vfY
varate se. oni su došli na pravu adresu i pronašli su praaaaaave osobe haha :D takvi su im i trebali
Au au Bojac :(