Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOGU kako hoce i sta hoce policija strajkuje a i kad ne strajkuje ista stvar za bajram je lik lezao u krvi 20 minuta u po carsije dok su oni dosli a bili su udaljeni 100 metara
Klosari nit idu na fax, nit sta rade cekaju vikend da napravi neko problem da imaju o cemu pricat klosarska posla... zao mi je momaka valjda su dobro...
eto ti se sjecas titinih policajaca i tog vremena nabijem te...
J.E.B.O VAS B.O.G NEPISMENI ! KAKVO ZNAČENJE IMA RIJEČ \'\'ZBODENA\'\' !? NEMA ZNAČENJA, NITI UOPĆE TAKVA RIJEČ POSTOJI U PRAVOPISU ! KAŽE SE UBODENA ! J.E.B.O VAS ONAJ KO VAM JE DAO TE DIPLOME PO TIM JADNIM FAKULTETIMA I KO VAS JE ZAPOSLIO ! FUJ, A ZAPRAVO POJMA NEMATE SA STRUKOM !
nedaj se komso!!!
donji vakuf vise nema lica a vrbas ce dugo tuzan teci............
sta mozes drugo i ocekivati u vakufu,pogotovo vikendima,djikani ponapijani,balkanski krkanluk i eto ti blood fight! I sta policija moze? Doslo je do toga da te moraju milovati kad te zele privesti,a hvala bogu svi mi znamo kako smo m kulturan i fin narod! Treba vratiti onu policiju iz Titovog doba,pa da te prvo izlome i onda tek nesto pitaju! Nebi bilo ovih scena i slicnih ovoj 100% vise!
\"VUKOJEBINA\"
kaja mera ovo ono
izbo ih lola momacki pravo
Hitno potrebni radnici na obnovi svoje drzave, a sve u svrhu suzbijanja nacionalizma, bahatosti, malodusnosti i.t.d. Preporuka, pocni od svoje kuce, pa ulice, usput upitaj komsiju reba li mu sto. A prije svega otidji u bogoolju pa se zahvali Bogu jer si zdrav.
vakufljanin ko su ova dvojica?? mozel puno ime i prezime??
@Vakufljanin Istina!
Drzi se teticu Avdija i drugu Senide, uz Vas smo!
pa ovo je ludilo..ccccccc