Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota! koliko će se još sirotinje posmrzavati, koliko će još sirotinje pomrijeti jer nema ni za aspirin, da ne govorimo da je kila voća i čokolada za ove ljude njih 500.000 + gladni penzineri sa 326KM MISLENA IMENICA i LIJEP SAN.... političari GLADNI, uvijek ćete biti GLADNI i NEZADOVOLJNI!
I u eu mnogi su se smrzli
OBECAVAM 100 000 RADNIH MJESTA
mozda je covjek imao srcani udar ili padavicu ili tako nesto sto ga je oborilo pa se naknadno smrzo. ne vjerujem da je sjedio u stali i smrzavo se svjesno jer nije imao drugog izbora,kazem ne vjerujem ali je i to moguce..
boli ih kurac cijela Jablanica i konjic u Sarajevu u telekomu i državnim firmama
Jes nas krenulo. Još malo pa će mo imai score ko sibir ali bez vodke.
da je ljetovao u egiptu sve bi bilo u redu.a ne on pije od muke...
bitno je da bakir i dodik su fino ugrijani u njihovoj kuci od 900.000km
Drug ona baketova na poljinama vrijedi bar 2 mil
dis1 , slobodno mu prenesi, a ne zaboravi mu i proljev ponijet