Akcija policije u Gradačcu
0
Dolijao kradljivac vozila
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S I R U T K A
hahaha, cuj sirnica, mozda da se zove burek, bio bi bolji lopov...hahaha
Preporucujem pogledati \"komentar\" ispod clanka \"Plusevi i minusi u zastiti ljudskih prava u regiji\".....
Drzim da je nasa policija auto mafiji zadala opak udarac od kojeg ce se tesko oporaviti. uhvacen lik koji je ukrao mercedesa 190 i otisao i Gracanicu da se kurchi....ALOOO 190, pa taj se prestao proizvoditi 86\' Koji kradljivac, koji auto.....???? Budimo realni radi se o klosharu, kojem je BTW nadimak Sirnica HELOOO SIRNICA Luud je Sirnica do PM. HEHEHEHEHEHE
prvo nije otiso u bingo nego u tus da kupi patike
http://bs-ba.facebook.com/people/Emir-Dzafic/100000669406716
HAHAHAHAH al me nasmija tip..u pravu si care slažem se s tobom XD
Zaboravili ste napomenuti da je pomenuti N.T.(kojeg licno poznajem) ostavio kljuceve na sjedistu i otisao je u objekat \"Bingo\" Brcko u kupovinu. I naravno kradljivac je iskoristio \"poklon\" usao i odvezao se...... Kradljivca su identifikovali uz pomoc sigurnosnih kamera postavljenih na parking prostoru. Ne pripisujte ovaj uspjeh policiji jer oni ne mogu sacuvati dvije ovce !!