Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira ko je vozio i sta se desilo.. Pogledajte ostale ucesnike u saobracaju, pa niko ni da se zaustavi i ukaze pomoc. Standardno - nemoj da ja, nek neko drugi..
Dobro pa niko nije nastradao. Stikla je nezgodu ucinila zenskom nezgodom sto je prilika za crni humor, samo...muska obuca uzrokuje puno vise saobracajnih nezgoda, cak i kad nema diskonta u prodavnicama.
Jer jos radnja nije pala tamo gdje je stala moja stiklaaaaaaa ojdala ojda ojdaa
Jel visoka bila ? Štikla 😂
Sreća pa je izašla iz kružnog toka. Da je ostala, a štikla joj se zaglavila, i sad bi ona kružila...
Ne u basamake medo je tamo.
Dobro je da niko nije stradao...
Mnogo pametan narod koji vozi u stiklama ili ljeti u papucama bos dok tako ne zaglave pa ce ih obuca skupo kostati!
Bitno je da je ona obukla stiklu i da lijepo izgleda, a ovi debili neznaju stati da pruze prvu pomoc, jer ih vecina i nezna sta je prva pomoc, sve pokupovali..
papaka i voazac, toliko o solidarnosti vozaca niko da stane
Nedo Bog da je udarila u golfa. Totalnu stetu bi sebi napravila