Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar je vec pocelo propitivanje?
E-mail sa dojavom o bombi došao jučer, menadžment ga vidio tek jutros - Jedna dojava dvije različite vrijesti
Nema ovo veze sa ispitivanjem već sa skretanjem pažnje radi drugih marifetluka - izostanak pojedinca sa nastave, da bi pod alibijem mogao obaviti raznorazne sumnjive radnje - krađa, iznuđivanje, kupoprodaja nezakonitih sredstava (droga, oružje, municija, ukradena roba), uživanje u narkoticima i sl. Živimo u dobu u kojem se tinejdžeri najviše informišu putem interneta (nažalost, najviše o negativnim stvarima) i samim tim su mnogo "mudriji i pametniji" od tinejdžera iz vremena njihovih roditelja.
hehehe jest mi zao policije sto mora svoj posao raditi kad su ovakve situacije u pitanju.
A dobro svako ima svoje... meni je nekako lakse bilo da nabacim ruksak preko ledja i da svojevoljno napustim nastavu :)
Neki test nesto.
Srbi muhamedanske vijere uce od svojih prijatelja islamista iz istoka...
KAKO JE OVA BOSNA CUDNA
prije 25 godina smo bježali sa nastave ovoga nije bilo.
Pokorny nije bilo dosta toga u pravu si.
Email poslan iz nekog internet kluba koji vjerovatno nema video nadzor tako da pocinilac istog ikada nece biti sankcionisan :)
_"Upućivanje lažne dojave o postavljenoj bombi se kvalifikuje kao krivično djelo zloupotrebe znaka za pomoć i opasnost, a zakonom je predviđena novčana ili kazna zatvora od šest mjeseci." Nema "ili". Promijeniti zakon i objediniti novčanu kaznu sa zatvorom. Ako je "ili", onda novčanu kaznu udvostručiti, kolika god da je. Čini mi se da je bolja vaspitna mjera novac, nego zatvor.
Vec, zar su krenuli sa kontronim odmah?
Zar je nekad bila istinita dojava?
sta je, vec kontrolini krenuli, ili?...
Vlazna
Svako došao u 1. gimnaziju.Šteta,to je bila elita a sada gora od mašinske.Nažalost,vremena se mjenjaju u svemu pa i u tome.
Sretan je narod koji ima ovakvu omladinu!
tek je pocetak godine...za kraj godine treba dojave cuvati !
Moroni mali iritantni