Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvala za naše čuvara reda koji su uhitili (što bi rekli na FTV) TERORISTU (sa ukradenim bombama) na ukradenom biciklu,sa ukradenim patikama i ukradenom trenerkom. Garant će vas pohvaliti Buch i cjelokupna američka administracija jer ste spriječili napad na američku ambasadu.
Ko zove policiju da prijavi krađu, patika? Patike, od ranije poznate policiji...
Cudo da su ga stigli bumbari
Kaže on men, kae, šta nosiš o pas? Reko tetejac! Oćeš da, kae da ti ga na dlan dočekam, bejgi nači on tetejac, bejgi pucaj đe oćeš.
c c c. koji idiot !!!!
Samoubistvo iz zasjede
Vjerovatno je ukrao i ove bombe, samo vlasnik istih nije zvao policiju iz poznatih razloga :) BTW Bombe se nemogu svrstati u neeksplodirana sredstva...
Hahahahahah našo na biciklu bježat' s bombama, e svašta!
policija je toliko brza ,da jedino biciklo moze stic...........
kad voze goljfove!