Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga gospodo Doboj vam nije izgradio SDS nego SDA kada se samo pogleda broj novo izgradjenih Dzamija koje na sve i u svako doba bruje od gos.efendije cerica koje jedino krase tu zapodnu divljinu [DZUNGLU] pravi smisao naziva koji vec imate je BETON DZUNGLA DOBOJ u kojoj je narod vec u dobroj mjeri PODIVLJAO sa SDS-om na celu [ VLASTI],TO vec svi sa strane veoma dobro vide kao i oni sa BECNJA dok vi u toj jazbini,rupi uopste nista nevidite!!!!!!!
Kako vas nije sramota da tako nesto pisete,vi ocicni smrtnici niste tu da bi odlucivali ko je kakav bio,i ko je piun a ko glavni..Ko vam je izgradio Doboj SNSD....??????
Gdje vam je sada CCCC. Hoho
ETO VIDITE LJUDI, TO JE ONAJ KRIMINAL O KOJEM SAM VAM PRIČAO KAD JE DOŠLA PRVA VIJEST!!! DAVNO JE REČENO DA LOVA NE POZNAJE NI VJERU NI NACIJU, NI BRATA NI RODITELJE!!! A ONI ŠTO HVALE GARIĆA TEK ĆE OVIH DANA SAZNATI KOJI JE TO LOPOV BIO (IAKO JE BIO SAMO PIUN). BAGRA LOPOVSKA SE POROKALA MEĐUSOBNO! ;-)