Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.ispao kroz prozor 2.ubijen sa 6 hitaca 3.ubila ga supruga 4.preminuo na licu mjesta 5.na alternativnoj tv kazu ubijen zbog nerijesenih racuna 6.preminuo prilikom transporta do bolnice Molio bih ove nase medije ako moze bar malo da uskladite price kad lazete ljudima i sirite neistinu bar da je to priblizno...
MOJ KURAC GA UBIO
Ovo ti stvarno ne treba, glup komentar:((
Zar niste rekli da ga ubila zena? Kako mrzim kad mediji to rade. U jutarnjem clanku tako cvrsto je stajalo da ga je roknula zena, a evo sad se intenzivno traga za ubicom!? Cemu onda uopste pisati da je bila zena ako je to bila samo necija.. Eto.. Ideja!?
Zar nije ispo kroz prozor.
Vlasniku R.I.P, a policiji sretno i da sto prije pronadju krivca !!!