Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada treba zatvoriti toga sudiju ili komandira koji mu je potpisao dopust .. !
Neki dan frajer u jednom sarajevskom lokalu donio pusku i ispuco par metaka onako iz zajebancije, nije bilo nigdje na vijestima nit se to gdje spominje a inace je lik u zatvoru zbog ubistva, vise vremena provodi van zatvora na dopustu nego u njemu, ima neke zajebane roditelje, stranka ovo ono.
Da vi samo znate sta je na slobodi ovih koji sluze zatvorske kazne zbog teskih dijela s*** bi se zivi... medju vama hodaju
Redakcijo, dobronamjeran savjet za vas: Jasno je da se tu i tamo, cak i u knjigama potkradaju stampareske greske, ali svakodnevno na naslovima tekstova je nedopustivo, stoga ne srljajte iz objave u objavu prije kontrole makar naslova i podnaslova. Sami sebi kaljate ugled i rusite kredibilitet. Pozdrav.