Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su ga objesit na banderu sa sajlom za šlepanje dok nije Policija stigla na uviđaj, ko fol izvršio samubistvom nakon udesa ogorčen svojim nedjelom.
Nije navedeno da je namjerno zgazen povratnik Bosnjak u povratnicko naselje. I da je to bilo za ocekivati,jer tu automobili jure namjerno kroz to naselje kao da je autoput.Znaci naletio na tri osobe,dvije su se uspjele spasiti.Mladi vozac nije bio pijan. A poginuli Mesud Buljubasic,jedan od prvih povratnika u Grapsku vjerovao je u sizivot i to ga je nazalost kostalo zivota. Nek ga dragi Alah nagradi dzenetom.
Stvarno ludnica, kroz selo prolaziš ravnicom 2km - mala okuka - pa opet ravnica 2-3km a okruženo srpskim selima a samo dvije trake i zaštita pješaka i biciklista nula.
Eto na čelu mu piše da je musliman,ajde ja zivim 5 km od Grapske i Kozuha svaki drugi dan prolazim tim putem,put je totalno zajeban,ravnica ljudi se opusten i po gasu udare kad odjednom krivina i drzi nedaj,svaki treci dan je tu neka saobracajka tako da nema to veze sa nacionalisti poginulog.Isto prije 20-tak dana je poginuo pjesak u Kozuhama da naglasim posto te to zanima srbin je bio i usmrtio ga drugi srbin,stojao covjek u svojoj avliji i ovaj manijak sleti sa puta i pokupi ga i eto.
I pješaci trebaju početi da piju, ne bi li koknuli kojeg vozača.
Nema pravde u pukom uzimanju slobode. Oko za oko, zub za zub. Kakav zatvor i klinac.
E vise mi je pun klonac ovih vozaca koji ne postuju pravila !
daj mu robije 10-tak godina nek se malo hladi...
Ma da jemani nekog tako ubio ohladio bi ja njega .......
Samo kod nas da se neko napije zorom i to jos RADNIM danom. Kretencine kretenske. Saucesce porodici.
Saucesce porodici, a ovoga alkosa treba zatvoriti za vjeke vjekova
Zatuć' govno na licu mjesta,..... 'nako pijanog.... !!!