Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su ove suvisne administrativne jedinice \"FBiH\", \"RS\" i \"Distrikt Brcko\" stanovnici ce imati vise oruzja i municije u kuci nego novca. A politicari dobro paze da gradani ostanu \"glupi\".
kao u Federaciji medju Bosnjacima je sve cisto, bez oruzja. Ne puca se na ulicama, ne skrivaju se oruzja po odrumima...ovaj patriota je bas zaustavio proces razmisljanja niti vidi pored ociju...
Mislim da bi trebalo ukinuti komentare na SVE vijesti iz RS-a. Tu živim, tuđi sam, znam kakvi su Srbi ali ako ja ne osjećam potrebu da ih psujem na svakom tekstu o RS, ne vidim zašto je drugi imaju. Ma, stara priča. Gdje ne cvjeta ekonomija, nacionalizam prosto buja.