U kući nađen arsenal oružja
17
Doboj: Dječak ispalio raketu iz zolje i povrijedio se
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČETNIČKA POSLA OPET BI ONI SVE ISTO
Bošnjaci pamet u glavu, vidite da svaka vlaška kuća ima oružje, budite spremni...
NADAM SE DA JE CILJAO NA 24%
nabijem ti ja sve zivo i mrtvo sto imas u familiji.
Joj kralja
nemojte tako,aman zaman! Radi se o djetetu, pobogu ljudi! Nje djete krivo sto mu roditelji ispiraju mozak i uce ga da ratuje i biva \"topovsko meso\"! Ramazan je i ne treba vrijedjati i imati ruzne misli o tragicnim dogadjajima i uopste! Doboje je Bosna i Hercegovina, bio i ostao!
Sirom Bosne ZA DOM SPR.EM.NA straža, crno.košu.ljaša Kralj.evica Bl.aža. Ja.s.eno.va.c i Gra.diš.ka Stara, to je kuca Maksovih m.e.sa.ra. Kroz Sarajv\'o kamioni žure, voze crnce Fran.cetica Ju.re. Zapad Bosne, peti korpus sine, casno pamti oluju Go.to.vine. U Capljini, kl.ao.n.ica bila, puno Sr.b.a Neretva nosila. Oj Neretvo teci niza stranu, nosi Sr.be plavome Jadranu. \'ko je mogo zamisliti lani, da ce Baj.ram slavit partizani. Palce Ratko, place Rašo iz tamnoga Haga, Slobo Slobo nema nista od Bosne i Karlobaga. Tko je reko, j.e*o li ga ca.ca, da se H.O.S nikada ne vraca. Pav.el.icu, ti si naša straža, uzmi komunjaru Covu, a vrati nam Blaža. Moli ti se Bože, naša savijest cista, cuvaj Hrva.tsku i Bos.nu od s.r.ba i komunista. Ne bojimo se n.o.ž.a, ne bojimo se ž.i.c.e Osveta ce biti, radi Sre.bre.nice Sjajna zvijezdo iznad Trebevica, pozdravi nam A.n.tu Pav.eli.ca.
Srbijanske niske strasti\"
Ja sam spreman, ne znam za Vas ;)
NABIJEM I TEBE I BABU NA MOG N.E.O.B.R.E.Z.A.N.O.G.ŽIVITE U 22% TORA,2/3 ZEMLJE NIJE VAŠE-ŽIVE LJUDI DRUGE VERE I NACIJE,CRNJA KAZNA VAM NE TREBA ZA CEO ŽIVOT!
evo uce svoj ciganski okot kako,da k.olje nevine ljude!!To su vam Turski petokolonasi genocidna ciganija srbi\"!!J.e.b.o im Babo Turcin Murat m.ajku u usta zvaljavu srpsku
-Sve imate ...na ...(ZuTube)...
Bosnjo ne brini se, nije to nista, samo ti spavaj...
krme tina smrd ljiva pere im usra ne mozgove,kad skontas vla h se nepere kad obavi nuzdu, vl ah nikad abd est nije uzeo, vla h smrdi na krmetinu i rakiju, i bijeli luk..to nije klisee to je tako
bosanac, odavno nijesam bolji komentar vidio...moramo ko sip ci, a ne cekati, jeb o da yton , vracajmo nasu zemlju
Da svi u Bosni povade sta imaju oruzja ,mogao bi se jos jedan rat vodit.
BUDI BOŠNJAK na popisu stanovništva u BiH od 1. do 15. aprila 2013.g. http://www.youtube.com/watch?v=wu_BlzhUZYI