Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Militantni vegetarijanci...
Mogle ste s kućnog nazvat, da im olakšate posao
a gdje je pecat?
@ JAH. ako te baš interesuje to je ŠORLIJA BELMA sa Skenderije
Ovim dojavljivačima treba suditi kao da su postavili bombu.
Spremiće se tebi oluja... kad vam opet uskoro uvedu vize!
hajmo raja razllaz!! postavljena bomba na www.klix.ba hahahaha moj broj je 225 883 :))
ne nije muslimanka nego su smrdkinje bradate i cupave... ZNA SE DOBRO KOME su McDonalds, Amerika, Vatikan, NATO i Zapad TRN U OKU I "vekovni sveti neprijatelj" pozdravi bratiju sa planina OLUJA VAM SE SPREMA !!!!
Čuj "glupe muslimanke", pa zašto uvjek morate vjeru mješati u sve ? Što ? Nije bitno koje su vjere ove djevojke, glupe su svakako.
glupe muslimanke
Nije mi jasno zašto su ovo napravile, s kojim ciljem...? Nisam ni ja fan Meka, al brate... glupost
Eto dokle je došlo.., da su i oni rođeni u Sarajevu (iako ostaje pitanje otkuda su im došli roditelji) počeli da prave seljakluke. To je zato što se previše seljaka dovuklo i sa sobom donijelo i svoju (ne)kulturu, umjesto da su je ostavili doma, i prihvatili civiliziranu gradsku.
a đe ministar Fahro da ovo sprijeci, on je odgovoran zahtijevamo ostavku
Ma po 10 godina zatvor svakoj,pa na društveno korsni rad,npr na koridor Vc.Kampu u ruke,pa nebi ovako besposlene "bješnjale".
Jao koji degenerik i besposlicar moras biti da radis ovakve stvari!!! Get a life losers.
Nema gorih pizdica od Sarajeva.
ne znam sto ljudima smeta megdonalds, za svoje pare mozes da kupujes sta hoces, ako si naviko na burek idi jedi burek, odgajajte svoju djecu, najlakse je ukljucit djetu tv i rec ne cuje se ko bubuica je miran mogu tracat tu s konama po citav dan a djetu mozak ispran od reklama i ko zna cega jos