Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pronađite krivca, a ne zataskati kao Dzenanovu i Davidovu smrt! Koliko ih se još treba dogoditi?????
Strašno, sućut obitelji
@MarimJa Praunuka Dzemala Bijedica a pravo je cudo da se u BIH ne dogada i vise ovakvih slucajeva , zemljom luta desetke tisuca ljudi iz zemalja gdje je dopusteno ubiti nezamotanu djevojku bez pratnje , pa vi fino dovodite u Salakovac braću
@gooUser1564508873 idi liječi se budalo neotesana, na pogrešnom si mjestu.
Znao sam! Tako sam se bojao ovog scenarija, a eto obistinio se. Jadna djevojka!!! Nadam se da će ubojicu pronaći i predati njenim roditeljima na suđenje. Tako bi bilo NAJPOŠTENIJE!!!
@golf_kec Uz malo sreće, Bog smrdovima poput tebe, priredi isti ili sličan scenarij. Pa ti onda sa ubojicom ispijaj kafe, od sumraka do zore, pseto jedno neosjećajno, zadrigla povraćotino... Kud te otac nije otresao od pločice. Jadna je žena koja je takvog degenerika rodila. Poslije tebe sigurno nije prestajala piti tablete za kontracepciju. Valjda da ne bi rodila još jednog degena poput tebe!
@Dezmond nije jedna zrtva nazalost. U kratkom vremenu 2 djevojke su izvucene iz rijeke. Zato kazem mogucnost serijskog ubice je vise nego realna. Siguran sam da i policija ima to na umu.
Po svemu sudeci najvjerovanije imamo serijskog ubicu u BiH, koji je na slobodi i vreba svoje zrtve.
@moja_tetka Sudeći po jednoj žrtvi?
pronadju tijelo i samo utvrde pol i to je to