Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
One tri curice nastradale nedavno , prekjuce oni momci u maglaju isto mladi , sad i ova , gdje vam se zuri omladino .
Njoj rahmet ili pokoj dusi a klix neka iskljuci komentare
Draga djevojko koja si ispala iz auta jer nisi bila vezana i nažalost poginula, neka tvoja smrt bude opomena "nadobudnim" hercegovcima da sigurnosni pojas služi svojoj svrsi a ne kao ukras u autu!!! Iskreno saučešće porodici i prijateljima!
Ako jos jurcaju i tim planinskim putem za sta onda glava slusi uopste!!
Dusebriznici smirite dozivljaj. Vi znate razlog a ni policija ga jos ne zna. Svi vi sve znate zato nas i drkaju u mozak 30 godina
Kakvi idioti danas voze auta najpametnije da mi svi kupimo po jedna tenk pa polako na posao sa njim...
6 mladih života izgubljenih u saobraćajnim nesrećama, za veoma kratak period... Kada bi sabrali sve godine tih osoba, možda ne bi došli do broja 100. Ne daj Bože nikom. Iskreno saučešće porodici djevojke.
Na planinu u ta doba? Eeee.. saucesce porodici.
Prometne nesreće u BiH su postale kliše
Počinje se činiti da je u toku smrtonosna hajka automobilima na devojke.
Hebo vas brzina vise, samo nam mladez gine. Polako !!!