Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ima 35 godina a ona 20 :S:S:S:S
Sve je ovo pocelo bockanjem na fejsu :D
jeste blentavi majko mila......možda ju je pokušao silovati....pa se ona samo branila..... a možda je o ina neka blentača pa joj svejedno....
Hahaha :) Neka MAshala :)
mora da mladic ima \"alat\"
K-U-R-V-E-T-I-N-A !
KAKO MOZE BITI PUSTEN NEKO KO JE NANIO TESKE POVREDE NOZEM ???? KAKO MOZE BITI \"MLADIC OD 35 GODINA\" ???? ODAVDE SE TREBA SELITI SVAKO KO JE JOS NORMALAN.
x
za @pippo pippo moj upravu si slazem se s tvojim komentarom
kako je aljende behmen gradonacelnik ubistva na svakom cosku , aliiii bitno je da on to osudi i napomene da on nema ingerenciju i da je to van njegovog domena , naravno ovo kaze cim se otrjezni :)
Pustili je na slobodu, licno sam imao priliku da zivim u sedam zemalja svijeta i to nigdje nisam cuo,, zbola momka i pustena, zivio sam u Pakistanu 16 mjeseci to se i tamo nemoze desiti. Samo zelim da Alah dragi da da se nozem povrijede djeca tuzilaca i policije.
mladić?
E ja ne vidjo zensko da je bez razloga nanijela nekome povrede.
To mora da je ljubav....
MOŽE LI MI KO OBJASNITI ČEMU OVO GLASANJE,ima li to kakve veze sa prometom na portalu.HVALA.
pokusaj ubistva a ne nanosenje teskih tjelsnih ozljeda....!!!!! I pustili je kuci???????? Pa ovo je da ne povjerujes! Znaci, svakia budala kojoj nesto smetas ili uradis moze da te zbode ili upuca (svejedno, u stvari nije svejedno- hladno oruzje je gore od vatrenog u klasifikaciji zlocina!)! Pa dokle, majku mu, DOKLE????????????
Eto ti znas nesto o samom pojmu \"se,xa\" hajd\' majke ti ne lupaj i ne provaljuje se, sigurno si ili jos nevin ili prikriveni gay ili te mama zlostavljala kad si bio mali, pa mrzis zene cccc