Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, doktori, moji doktori...cccccc :-(
Ne bi se baš složio sa tobom......u svakom poslu ima fušera, samo što pojedina zanimanja to sebi ne smiju dozvoliti........
slazem se asylum-om... a dodao bih jos da imam iskustva i s ovim mladimdoktorima koji su skoro zavrsili medicinu i rade po bolnicama da su gamad nevidjena... toliko su nadobudni i nepristupacni ko da su sve do jednog primarijusi nad primarijusima... cobanija
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Djevojku u zatvor, pa joj suditi sto je BMW naletio na nju. U nasoj apsurd drzavi je logicniji takav ishod. A o doktorima sve najgore, studente sa prosjekom 9 ili vecim, koji nemaju nikoga u zaledju, salju u neke zabiti u ambulante, a mamine i tatine sinove i kcerke sa kupljenih 20ak ispita guraju u drzavne bolnice.
Evo sad čujem da je žena koja je poginula ostavila iza sebe 7-ero djece, a muž joj poginuo u ratu :(
Policija ce zaustavit normalnog covjeka koji voza golfa 2, a kad prodje ovaj sa bmw-om ko spejs satl ne smije ni za lizalo da se uhvati...
ovog zatvorite posto nema para ko RASTODER tako to ide
Ovo je sad javno jer je bila teška saobraćajna nesreća- vijest i nažalost druga žena je umrla. Koliko drugih ovakvih propusta, sa groznim posljedicama svakodnevno ima, e to je još više zabrinjavajuće.
Ima nekih koji bi zivot dali da spase nekog, a ova govna zvani doktori danas pojma s pojmnom nemaju, babo im kupio diplome i obezbjedio poso i sprdaju se sa ljudskim zdravljem..
Fraktura karlice i prsljena, pustena na kucno lijecenje, jel vi zajebavate?
Ostala joj torba na asfaltu pa doktoru nije mogla uletjeti. Doktori ugursuzi pravi, liječe komplekse roditelja što su ih poslali na medicinu.
"Druga pacijentica H.E. (1999.) je zadobila lakše tjelesne povrede, a kako nam je rekla Šehić, nakon dijagnostike će biti puštena na kućno liječenje. " Dijagnostike?! I niima vjerovati? Njima koji nisu bili u stanju da dijagnosticiraju frakturu pršljena?! Kakva je površnost nad ljudskim životom?
fuj fujeva , pa dokle više papaka i furaca za volanom. Bože sacuvaj :(((
drži se djevojko
dajte puno ime i prezime vozača kad ste mogli dati Semira Rastodera mozete i ovoga sina od taxiste