Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vežite pojaseve ljudi, ne zbog kazne već zbog sebe
Pazi ovo, "preminula 23-godisnjakinja", a kasnije u tekstu stoji (22), koja je 1996., a 2020-a godina. Nije red, ali brate po nekakvim pravilima moglo je i 24 da stoji. Elem, nek joj je laka crna zemlja, a porodici saucesce.
Čuj 80 godina i vozi. Jbg ljudi uzimajte vozačke starcima
@sabane Reklo bi se da je crveni mercedes udaren, vozilo koje je dolazilo iz suprotnog pravca zanijelo se u okuci. Ne donositi zakljucke naprasno...
@sabane ja sam ovo slikao. Vozac mercedesa nije kriv, ovaj bijeli je proklizao na njegovu stranu. I evo vezanje bi spasilo sve njih. Djed je bio svezan i otvorio mu se jastuk.
Tuga brate