Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaš organizovane kriminalne grupe povezane sa policijom koje kradu automobile, traže otkup i/ili ih rastavljaju u delove. To je mafija. Imaš klince i egzotične parove poput ovog koji zveknu auto, voze ga dok ima benzina, pa ga ostave. To je normalna pojava u svakom gradu. Ovo dvoje nikako ne može u isti koš.
Sve dok ne bude zakon o oduzimanju imovine nema napretka protiv bilo kakve vrste kriminala. Znaci uhapsis ga za kradju auta, mora isplatiti vlasniku vozila cijenu auta. Onda vise niko nikad ne bi pomislio ukrasti.
Od 599 ukradenih nadju jedan vjerovatno od zene nekog guzonje ili gazde! Aferim! Bjezati ko god moze!
Obakvim treba i sliku i puno ime i prezime objavljivati svaki dan u medijima.Da ih svi znamo jer ce sigurno biti od koristi svima nama.
ni opel nije siguran više..hehehee