Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo svi mi bili u iskusenju da pobjegnemo od kuce jer nismo smatrali da su nam roditelji ujudno i najbolji prijatelji. Mislili smo da sa svojih 10-15 godina znamo sve o zivotu i da nas roditelji niti hoce a niti mogu razumjeti. Pubertet je cudo koje nas ponekad odvede u pogresnom pravcu. Bitno je da je sve ok ostalo ce sve s vremenom doci na svoje:)
Mi smo postovali i bojali se roditelja, danas djecu odgaja Instagram...
Osnovna škola Sveti Sava.Wtf.
@smrkva111 Normalna stvar, necemo valjda vas pitati za misljenje
Moramo osloboditi Bosnu od jednoumlja.Ovo je strašno šta se događa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVETI SAVA JE BIO ISLAMSKE VJEROISPOVESTI, POSTO JE PRIMIO ISLAM PROZVAN JE MUSTAFA!!!!
Udarili hormoni i pubertet u glavu a guzi se puno bojale nisu.Da su one koji put pruticem pucnute po guzi nebi im ni naum palo da ovo urade.
saće kaiš da radi
Dobro je da su žive i zdrave pronađene. Nisu ni svjesne šta rade roditeljima..
najvise mi je zao kretena koji su na prosloj vijesti pisali takve bljuvotine. jel vas imalo sram???
@sanjo87 takvi sigurno nemaju djecu, pa ne znaju kakva je to ljubav i briga
Batine su iz raja izašle
@Zmoktorirotkrp Što je ono meni pametno.. Kad ti malo drastu i kad te budu šamarali, ti opet s njima lijepo. Kupi im još i Iphone, PlayStation i Macbook. Razmazi ih, pa kad ti ovako pobjegnu od kuće, slini po portalima i društvenim mrežama. Znao se neki red prije, danas svako dijete debil. Normalno da ga neće olešiti od batina, ali reko da ti nacrtam.
Nek ste zive
Poy za djevojke i sve koji cuclayu nargilu