Udarilo ga vozilo Hitne pomoći
0
Dječak iz Vogošće i dalje u životnoj opasnosti
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce se brzo oporaviti.
da ABD ozdravi sto prije!!!
vozač -tehničar hitne pomoći se vraćao sa intervencije u kojoj nije bilo povrijeđenih,jer je policij zatražila intervenciju zbog slijetanja vozila na autoputu.prilikom vraćanja sa intervencije došlo je do tog strašnog kontakta između vozila hitne i bicikliste.Hitna nije prošla kroz crveno,već nažalost dječak nije poštovao saob.propise.Kako se ponašalo osoblje nakon tog stravičnog događaja je upitno iz prostog razloga jer su to ljudi koji su izuzetno odgovorni ,izloženi velikom stresu ,12 sati provode na točkovima spašavajući bukvalno živote .Tako da niko normalan nema pravo da piše bljuvotine.Dječak je stabilan ,njegovo stanje se popravlja ,što je ustvari i najbitnije.
Ko je od vas svojim očima vidio da je vozilo prošlo kroz crveno u momentu kad je djecak udario biciklom u vozilo sa bočne strane vozila. Niko!! I ko od vas ima uvid u izvještaj sa koje intervencije su se vracali a na koju su isli. Niko!! To pričaju slični djevojci pok nadimkom Emma, koja se sinoc odvazila objaviti vjerodostojan komentar da je djecak preselio. Sramota! Da mu Bog podari zdravlje a ovo po portalima i novinama je sramota od lažiranja!
Sve to stoji , al ko još poštuje nešto u našoj državi ?
Prema ZOBS vozac bilo kojeg vozila ne smije prolaziti ako je upaljeno crveno svjetlo na semaforu,bez obzira o kojem se vozilu radilo,i bez obzira upalio rotaciona svjetla ili ne.
Vozač hitne je sa rotacijama prošao kroz crveno , s\'tim što je \'\'gospodinu bilo mrsko da se vozi polak\'o po onoj vručini pa je upalio rotacije a nikoga nije bilo u hitnoj od povrijedjenih i takvih slično. A Hare je regularno prošao kroz semafor , IZDRŽI , ozdravit ćeš ti mlad si !
Ako je vozač čelav i ima nekih 30tak godina ja mislim da nije normalan. Evo šta se meni desilo...Drug i ja krenuli ujutro na posao iz grada i preko Kobilje glave pičimo, kad na onoj okuci desnoj kod apoteke, a prije onog nadvožnjaka izleti hitna preda nas u našoj traci, nije bilo ni rotacije, ni sirene...nego ono hadžo pretiče na punoj....ja skroz zaustavio autoi pribio se desno do ograde, a lik iz suprtonog pravca pobježe desno, i proleti hitna između nas....sadaka nas spasila, a i to što sam vozio Clia :))
Sine, ozdravi!! A vozač hitnaekoji je bez rotacije i sirena prošao kroz crveni semafor U ZATVOR! Roditeljima želim da ima Bog da, da im sin preživi i ne ostane invalid.
toliko o \"sreca u nesreci\" glupani sa sa-x ..
HARE BRATE IZDRZII SVI SMO UZ TEBE !!
Izdrži djecace svi smo uz tebe