Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga velika, zalosni roditelji
tuga brate.
Zasad nema informacija o starosti dječaka, ali na rasporedu turnira vidi se da je ovaj klub u Sarajevu doputovao s ekipama godišta 2007./2008. i 2009./2010.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tesko da se moze utopiti na Termama neko, posebno dijete iz primorskih krajeva, ...mada, covjek se moze utopiti i u obicnoj lokvi vode...ali cisto sumnjam da je uzrok smrti utapanje ali eto, ima ko ce to na kraju i utvrditi
Srčani udar, čitajte..
SRCANI UDAAAAR. Procitaj tekst.
Poturicama nikad vjerovat...
da ne zamjere ostali, pr*ile te poturice u vijesti o ovakvoj tragediji. Sucut obitelji, ako ista znaci. Srdjan Mladinic je bio strasno simpatican igrac, zao mi je sto se ovako nesto desilo polazniku njegove skole.
Misir 1389 za tebe još jedna kvaka u obradi.Veoma lako se sazna ko raspiruje šovinizam, tebi za info strucni timovi odavno prate lajavce kao što si ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poturicama nikad vjerovat...
Veceras, grmalju jedan seljacki! Valjda, sinoc!! Veceras je buduce vrijeme!
Bože;sačuvaj! 😢😢😢😢
Roditeljima sabur i strpljivost.ZALOSNO 😢😢😢😢😢
joj tuge unisten zivot i djeteta i roditelja i onog ko ga je doveo u sarajevo.... ne daj boze nikom
A oni spasioci znaju svirat kad se skace, a ne znaju pazit utapal se ko
Procitaj tekst konju. Malac je imao srcani udar.
Staru ti hebem pročitaj tekst ! Stara ti se za sladoled kara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zalosno
sav se najezih nedo bog nikome
bože sačuvaj.
zalost velika
Bit ce zanimljivo kad dodje krim policija pa pita gdje su bili treneri/spasioci ili opcenito odgovorne osobe koje su ih duzne pazit...
Gdje si ti to tocno procitao u clanku?
@Decepticon89 U dnu teksta. "Nezvanično se saznaje da je dječak doživio srčani udar, te su svi pokušaju da ga reanimiraju bili bezuspješni."
Izgleda da mladi sportisti ne rade nikakve sistematske preglede, jer ocigledno je dijete imalo nekih problema sa srcem, ne moze iz cista mira...
Nema to veze sa sistematskim, dijete je imalo zdravo srce, rijec je o inhibicijskoj/refleksnoj smrti, kod koje dodje do podrazivanja ogranka n. vagusa a onda i samog n. vagusa sto rezultira spazmom dusnika i srcanim arestom. To se moze desiti svakome. Smrt moze nastupiti vec nakon nekoliko sekundi.
Pretužno..😭