Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo se za*ebavat, ložit, napadat, mrziti pa ako treba i preko nišana gledat. Samo ostavite djecu na miru
ZAKLJUČAJTE KOMENTARE DEBILI JEDNI
Jadno dijete...
Brzo oporavak djetetu, nije dijete krivo, ali sigurno je ovo karma, moguce da mu je otac bio jedan od mnogih zlocinaca iz VRS koji su klali Bosnjacke civile, bez milosti ubijali bebe, klali ovakvu desetogodisnju djecu, i sad mu se to vratilo na njegovom djetetu.
ne znam sto to treba?!..ne znas ni ko je njegov otac, ni kakva je osoba..nema potrebe nikog vrijedjati na ovakvim temama..
@noemi ne vrijedjam nikog, zao mi je djeteta, ali nista se u ovom zivotu ne desava slucajno, vjerujem da svi mi ispastamo ili svoje grijehe ili svojih predaka. To ti je karma.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izdrzi decko!
debilu
užas
zelim najbrzi moguci oporavak :):):)
sve najljepše zelje i molitva za dječaka, ali klix isključite komentare, đikanluk je i dalje najpopularniji smijer na ovim prostorima, nema potrebe za uvjeravanje
Zakljucajte komentare...