Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce vam bombe i ostalo oruzje po kucama, ljudi moji? Vidite sta se desava...
žao mi je, ali ŠTA ĆE DJEČAKU BOMBA? u zatvor onog ko mu je dao bombu ili omogućio da dođe do nje - otac, brat, amidža, dedo - ŠTA ĆE BOMBA U KUĆI? kad tad bombama je pisano da eksplodiraju
Genocidasi srbi vec u kolijevki imaku kamu, kalsnjikov i bombe, dokaz !
E moj dječače, eto šta su ti Rašo, Alija i Stipe, uz pomoć "međunarodne zajednice" upakovali i poslali za sretno djetinjstvo!
eno ga na guzi tvoje stare
nije aktivirao bombu,nego upaljac od bombe,to je velika razlika,
A GDJE JE PECAT
EVO BOLESNE USTANOVE SVETI VRACEVI STO JE MOGUCE SAMO KOD SMRDINA
16 godina bas i nije djecak
Ako je krivica roditelja da je dijete imalo mogucnost bombu pronaci (jer je naprimjer u roditeljovom vlasnistvu) onda takvim roditeljima treba oduzeti starateljstvo.
Genocidasi srbi vec u kolijevki imaku kamu, kalsnjikov i bombe, dokaz !