Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas onome sto je palio baste i reketirao onog Vladu, nadju obiljezene novcanice i nadju mu 40.000 km i puste ga zato sto eto nema ko da brine o porodici jer je nezaposlen jadan...i vrate mu 40.000 KM bez da iko postavi pitanje odakle nezaposlenom te pare ? I naravno sutra ponovo plane basta.
tako i treba sa mafijasima, jedino me zanima odakle je. iz lukavice, pala.....prestanite pisati istocno sarajevo pobogu brate.
Dobro ovi dileri zive u pm ali hebe ih to sto kratko traje.
A sta je sa politicarima,oni dilaju ljudske zivote i drzavu cijelu i opet na slobodi :)
TRAJNO oduzeta? Ako postoji PRIVREMENO oduzimanje imovine... ?
i ja se to pitam ne mogu da dodjem do zakljucka sta se desava onda sa svom imovinom sto su prije oduzimali ? opet vracali vlasniku ?
ha ha, mislim OK, neka se oduzme...ali kada će ove stvari preći sa dilerčića na vodje ili još bolje - na političare i sumnjive poduzetnike?
smrtna kazna za dilere !!!