Razbijene organizirane grupe
0
Dileri iz Srednje Bosne otkrili "kolege" iz ZDK
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto ne pohapse kriminalce iz travnickog mupa. kad ce to vidim pocet cu vjerovat policiji.
u sred Travnika. U pobijela dana 100 metara od stanice isped bivšeg Bagata. Idudva policajca polako i gledaju kako dvojica mlate jednog momka nogama. I onaj mlađi policajac (neiskusan šta će) će se ko zaletit da ih razvadi, kad ovaj iskusni stariji ga zaustavlja. Veli: čekaj da se završi pa ćemo ih onda legitimisat. Za to vrijeme ova dvojica onom odbili bubrege. To je naša TRAVNIČKA policija. Nema je nadaleko. Tako mlada i lijepa i okretna. Neki su toliko policajci pametni u Travniku da imaju svoje apoteke. Neki skromno zarađuju i vozaju A6 i žive povučenim životom 2običnog\" policajca. Samo mi ih žao male im plate. Teško im je. Nije im lako.
jao,jao,jaooo..pa koliko puta hapse i pustaju jedne te iste poznate kriminalce...al sve su to sitne ribe...treba da hapse one glavne...a do njih nikada nisu dosli,niti ce doci....zalosno i jadno.
Jedna činjenica koju sam primjetio, a koja me raduje... jedino kriminalci u našem društvu nisu nacionalno obojeni... trguju međusobno i sarađuju bez obzira na nacionalnu pripadnost. :D
STOP zutom! LEGALIZUJ vutru!
propijevali su bice belaja sad,OMERTA zakon ;)
1. Pošteno zaradio svoj kruh sa sedam kora. 2. Dobio BINOGO 3. Nekoga je zadužio pa mu vraća. 4. Radio ko saobraćajac u Travniku i imo hacijendu sa plantažom na Vilenici.
popularno receno.. propjevali :D
Vozdra raja! Šta ima u kerojebini? Jel još ima ona izložba dinosaurusa? Kada krenu dalje recite ima da ne zaborave povesti Silajdžića, Lagumdžiju i ostale dinosauruse.
@tuča ljetos,šta veliš na policajca sa beverli doca koji ima bmw i mercedesa,dvije kuće,vikendice na babanovcu
uhapsili my ass.......pustit ce ih dok ja iskuckam ovaj post. ne sijeces ruku koja te hrani, zar ne ?
tako treba, nek fataju ove dilere heroina i kokaina i slicnih hemijskih sranja... ja kad vidim da su ufatili nekog travara j..e.b..o bi im majku....
Jel\' to murija konacno ufatila Omera?
@@ma to ti je sigorno reko inspektor kalusic. on je inace ribar pa je vjerovatno lovijo somove kapitalce
Nemoj tako MA. Kad su meni ljetos provalili u radnju, meni su ovi naši Travnički policajci rekli da nemaju vremena napravit uviđej jer ganjaju \"krupne\" kriminalce. Kaže meni dežurni policajacu Travniku: \"Pa šta ti misliš kad bi mi pravili uviđaj nakon svake provale. Šta ti misliš. Vidiš li koliko je sati. Čovječe pola jedanaest je. Ne vidi se.\"
svaka cast gospodinu lukacu sto je otvorio detasman f mup-a u travniku. ovi nasi lokalni \"policajci\" ni k.urc.em da mrdnu. a kriminal cvjeta.