Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto policija nije rigorozna sto se djeca bez auto stolica voza, nisu svezana vec stoje izmedju sjedista, beba na prednjem sjedistu, ali ako ti far ne radi odmah iskacu
Djetetu brz oporavak zelim
"Nabudženi" Golf+kockasta glavuša+uslovi na putu=belaj
@Yu-suf-of + puna linija
Gore stijene dole voda, svaka se greska skupo placa na ovoj dionici!
@JanPalach vozim onako kako me naucio instruktor prije cca 15 ak godina, zmigavac mi je obaveza..i jesi li ti procitao biciklista i autoput???
Grabovacki rulet
Dok docekamo autoput vise se na njemu nece imayi ko vozati jer ce nas vecina izginuti na ovim putevima smrti
@ja1977 ja zovem stalno i misli da dodju?? neki dan biciklista na autoputu i zovem kaze zvat cemo ilijas a blize vogosca...
@bulevarjeturcin100 a jel ukljucis ti zmigavac i obilazis biciklistu kao sto obilazis auto?Pitam, jer non stop sam svjedok tih desavanja....mislim cak da ni na klixu od vecine vozaca to ne radi ni 2% ucesnika u saobracaju.
2 udesa u jednom danu skoro na istom mjestu.Ides 90-100 sto je poprilicno iznad ogranicenja nadje se uvik jaro da te sisne ko kamiona na autoputu.
Objasnjenje svake nezgode jeste “neprilagodjena voznja uslovima na cesti / nepropisna brzina”
jel' ga s' golfarom razvalio!
STO PRETICU NA PUNOJ LINIJI ...KAKO LI SU POLOZILI...NADOCI CE U VOZNJI ...KAD POLOZE ..
de šuti, hljeba ti. po tvom cim polozis osiguran si od nesreca. nesrece se desavaju usred umora, nepaznje, zurbe ili tudjeg uticaja.
@ForrestGumPP , takođe nisi osiguran ni od revnosnih Klix komentatora koji odmah napadnu inžinjera/firmu/Državu i ostale , kao jutros oko Grabovice
I sto je naglaseno da je dijete povrijedjeno? Ono je ionako nesposobno za zivot
@kiloBureka Nekada je najbolje ne reci nista, nego svasta.
masu su osjetljivije na djecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa sta je vise sa ovom dionicom vazda udesi jbt
@slayer80 , sve je do vozača
Gasa mu konjino...
Vijest bi bila da danas nije bilo udesa na tom putu, svaki dan isto