Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam u "Avazu" da je ugostiteljski objekt "Fast food Zeljo" "mali" i da moze primiti svega 50 ljudi, a da je tu noc "bila muzika uzivo". Hebem ti, mali "fast food " koji prima 50 ljudi ko McDonalds i ima svirku uzivo. WTF.
Raduje me jedna istina iz KP doma vraticu se ja ali Husaga nikad nece sa Bara sa Bara se niko ne vraca
hoces brate al ce ti supak bit ko ruza u maju
Ma vala jarane neka si . I ja da gledam kako mi neko oca udara ubio bi' ga ko zeca
@doktor arsla, pa može se tako govoriti iz udobne fotelje. Jaran će u zatvor. Ubistvo, ma kakav povod bio, nema opravdanja.
Jarane...nije mu otac nimalo bezazlena faca da ga mali mora braniti vjeruj... Cigani zaimali para i digli se... Otac mu je dobro poznat i policiji i Visocanima... Od oca i te familije zaziru mnogi. Cudi me pa vec prije nije pala mrtva glava... Nije mu otac tamo neki "bespomocni starac" kako se da zakljuciti na prvu...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)