Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„U nedjelju 23. oktobra“???
...u noci s nedjelje na ponedjeljak...sa 22...na 23...
Taj prostor Doboj-Modriča je jedno leglo narkomanije. Nigdje u regiji nema manjih gradova sa više dilera i narkomana.To im je valjda njihova borba dala.
u nedjelju je bio 22. oktobar
Svi učenici jednog razreda Gimnazije “Muhsin Rizvić” Kakanj završili su svoje srednjoškolsko obrazovanje odličnim uspjehom. Ovo je po meni gore za drustvo nego ubistvo ...reda radi dok se znao red moj razred je jedva imao prosjek 3.1 !!!
Ma kad je ocjena bila mjerilo znanja?? Kad budu imali 25-30 g vidjet ces gdje ko a osnovna/srednja skola, sve je to lafina...
Jedna rijec - krivac je vijece roditelja. Pahuljica (sin/kci) ne smije dobiti 4 jer pobogu, naucila je, ja sam je preslusao/la. Ali trziste rada ce to regulisati lagano, bilo ovdje bilo u inozemstvu, brzo se filtriraju pahuljice od vrijednih ucenika. Ali jeste da se ovim unistava sistem obrazovanja.
Ako unuk ubije svoju baku sta bi tek radio sa tudje
na dobrom smo putu ...cijeli Balkan ,,, kolega u skoli izbusi glave drugovima i drugarici ...unuk nanu itd...onaj zenu pa snima u live ... a ono sto je najbitnije mediji nikakve kontrole...ni politike, daj zvezde granda, daj neke samoproglasene teoreticare...ako je nastavi niz u buducnosti nek nam je Bog na pomoci sta nas ceka sa ovom omladinom