Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno da u svim akcijama, hapšenjima, zaplijenama nikada niti grama kokaina ili heriona ne nađu....
Hapse sve pogrešne ljude,niko godinama ne dira prave igrače i one paraglajdere po bjelašnici sve fol sportisti oni jarane najveći dileri,niko ne da ode malo ispred Opere u sred Sarajeva kupis kokain iz kafu čovjek ti iz prolaza donese itd.... Hapsi pravu raju
Zar postoji sativa u Sarajevu???
Eto nase policije ljudi po svijetu se trude da legalizuju marihuanu a ovi nasi debili se hvale kada zapljene 2 kg vutre od nekih sitnih dilera i to im je neka akcija, bjaazi
Sklonite više taj spid sa ulice, i nabavite čistog kokaina za raju, da nam se omladina ne truje, jer će se ionako drogirati. A i trava u Sarajevu je užas, špricano albansko smeće. Heroin loš, nikakav.
Znali smo da nema ni grama droge, samo ljekovito cvijece. Droga je heroin ciju prodaju kontrolise drzav i kokain koji je najpopularniji medju politicarima i kurvama takozvanom elitom.
I naravno pare se trose hvatajuci ljude koji nikome nista nisu ucinili. A sa druge strane imas ih da po 10 godina reket raju pucaju pa nista. Po meni je svako ko je ikada fizicki napao bilo koga gori od ovih.
2,5 kila sitnica al eto da dokazu da nesta rade
Jest sitnica bas, vidi se da se razumijes ko u kvantnu fiziku, ti toliko secera u kuci nemas :D
onaj filipinac bi im već dženazu napravio
aNfetamin sta je to ???
Smijurija. Nego, da se vratimo na bitnije teme - kad će vodu popraviti?
Dignu.najelitniju jedinicu radi ove buranije...Trebali ste postara poslati, doveo bi ih on a ne izigravati spajdermene spustajuci se niz konopce.
Mnogo frke niokocega
"Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto cca. 2,50 kg. materije koja svojim izgledom asociraju na opojnu drogu 'Anfetamin', cca. 2,00 kg materije koja asocira na opojnu drogu 'Cannabis Sativa L', određena količina vatrenog oružja, municije, 😂😂😂😂😂😂 Niste vi dzabe Sejfovica ganjali hevtu dana ,tako i ova smijurija od predstave i plijena .
kanabis nam moze koristiti vise kao lijek a ovi nasi hapse
Bravo samo naprijed.....
aNfetamin