Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je najlakse skontat kako ce policajac posten od 1500 km ako i toliko ima vozit auto od 50000 imat para quad kucu msm cast izuzetcima ako rade ensto privatno ili imaju imucne roditelje ili slicno al to je tesko ostvarivo na posten nacin
Goouser31848463731 Odličan primjer i za pravosuđe i policiju kako bi trebale stvari da se rade, sve se može ali kad to nekima na visokim pozicijama nije u interesu
Policajcima peterostruku kaznu od zaprijećene!!!
Zamrzio sam Kakanj zbog njih..
Saće se kriminal proširit ko kuga jer su svi policajci uhapšeni,nema ko da hapsi kriminalce.
Kada ćete doći u Donji Vakuf da stavite pod nadzor narko bosove u MUPu???
uhapsilo citavu policijsku stanicu
Vole oni bajde jesti,piti...a čim im to nije žao onda mogu sve ..Nekad čovjek ni njima ne smije prijaviti nekog npr.kad uzimaju i oni dio toga istog plijena ..I fino kad za kradju sitnice, imenuju ljude , sve ih imenovati....Kurče se ..misle da su bogovi..pa ima neko hvala bogu iznad njih.Svaka čast i respect poštenim ...a ostalo sve pokažnjavati.
u Gorazdu bi 90% policajaca bilo uhapseno. niko nista zivo ne radi
Inače 16 policajaca je od ranije poznato policiji
Cak 16 policajaca iz jedne malene sredine kao sto je Kakanj...po ovome ispade da nema organizovanije mafije
Samo 16 hahahha pa 90 posto ih radi ove ili slicne mutne radnje sta se blamirate. Ovo su vjerovatno neki nebitni likovi sto su pristali da padnu, malo odleze uzmu pare i to je to.
Znači u Kaknju ne osta ni jedan pošten policajac ...
... ostala su tri ležeća
Policija nam vodi kriminal sta cemo ocekivati da nam isti ti nesto rijese? E gdje smo pali
Optuzeni za zrimanje dara, sta je to?
STRASNO LJUDI KOJI TREBAJU DA BUDU UGLED DRŽAVE BAVE SE KRIMIMALOM ŠTITE KRIMINALCE ZATO IMA MORE NE RJEŠENI SLUČAJEVA STO SU I SAMI POLICAJCI KRIMINALCI FUJ OD DRZAVE.
Sve ti je tako.
činjenica da je država reagovala je sama po sebi pozitivna. Bolje ikad nego nikad
jutros prije posla sjedim, pijem kafu i cujem policajce koji su navratili na kafu kako se dogovaraju da sluzbenim kombiom prevezu materijal do vikendice jednog od njih.
Rak rana je tuzitelji .nemože na sud ako tužitelj nepodigne optuznicu odredjuje po kom članuga teretiti a stranke ih imenuju.oni su veza izmedju sudija i advokata i političara