Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ubistvo u pokusaju, ako je vec nekog ubio? mozda da se za ubistvo ne dobija 4-5 godina već 40-50 godina, mozda bi se ovakve stvari manje desavale. ne mozda, nego SIGRUNO.
po toj logici možeš pola grada pobiti i parkirati auto na trotoaru, i na kraju samo dobiješ kaznu za nepropisno parkiranje?
Koji bolesnik
Maltretirali ga prije i šamarali. A on Rašljanac. S njima se ne kačiš ako misliš da će proći bez sranja.
Legalizujte roru zabranite alkohol, nece se zabijati nego ljubiti po cesti
KAKAV CRNI POKUŠAJ UBISTVA AKO JE VEĆ UBIO ČOVJEKA? KAKAV JE TO PRAVNI SISTEM? JEL BITNO KOGA JE HTIO UBIT, KAD JE NEDUŽAN ČOVJEK PREMINUO?il ovaj il onaj ...( daj Bože da nije ni jedan) Bože me sačuvaj odavde treba bježat glavom bezobzira... ZA OVO MINIMALNO 20 GODINA ROBIJE
Lijepa komora/stolica...
Zar ne bi trebalo biti ubojstvo u pokusaju i ubojstvo iz nehata. A ako vec tako zar ne bi trebali teretit za ubojstvo iz nehata i ugrozavanje sigurnosti.
Sta sve zivi na ovoj planeti Boze sacuvaj
Link za video zabijanja?
Dragi "Nijemi" kako su te zvali. Nedostajat će mi tvoji pozdravi kad se vidimo. Uvijek si dobar bio. Lahka ti zemlja bila. Amin
Jeko Č. E.?
To normalno treba zabraniti voznju motorovih vozila osobama do 28 godina starosti, koji su vec pametniji od ovih mladih arogantnih , razmazenih tinejdzera, koji ne znaju sta ce sa sobom.
treba uraditi test inteligencije prije izdavanja vozacke ali to pola bahlijandera ne bi proslo.
u bih s parama radis sta zelis sta nie iasno?
uvesti dozivotnu robiju i smrtnu kaznu Zasto drzave koje to praktikuju imaju male stope kriminaliteta, pitate se?
Jest kada bi taj zakon vazio za sve...
Pa i nije tako, smrtna kazna i velika represija se nisu pokazale efikasnim, neobicno ali je cinjenica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ok akoe namerno
Nista dat optuznicu za pokusaj ubistava tri osobe,krsenje javnog reda i mira,unistavanje tude imovine i izazivanje opste opasnosti....Presudit jedno 5..6..g.Za primjer drugima kad se budu kanili isto..
ubio je čovjeka, kakvih 5-6 godina?
Ubio je nekoga. Onoga koga je mislio nije, i tu je optužnica pokušaj ubojstva, ali ubio je drugu osobu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Keepin it real. A sad doživotna robija