Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi vala ovaj termin "nevjenčani suprug/-a" nikad bio jasan. Al' hajd', mnogo što šta ovdje nije jasno, pa me više ni ne čudi.
Plaćenik neki...
A zašto kod nas u ogromnom procentu bračnih sukoba strada žena ili ženina imovina? On je jadan voli, pa je od silne ljubavi isprebija, iskasapi ili joj spali krov iznad glave... I uvijek je za čaršiju ona nekako kriva? Da je najsvetija i najpoštenija, kriva je? Ma jeste, al' u limburgu! Kriv je labilni, parazitski idiot koji je loše odgojen i niko više.
Ma... nekim ljudima su i banalni razlozi predebeli..
...valjda i za ciljano unistavanje tudje imovine!? Cuj samo opca opasnost.
ovo mi se sviđa, što da ne, super osveta..šteta što je nije servirao "hladnu", pa nikad ne bi ni posumnjali na njega
šta je s ovim muškarcima ovih dana??? Da nije neki pun mjesec il tako nešto, tačno poludili
ha ne znam stalno citamo, te ubijo nju, te ubio nju pa sebe, sada zapalio stan, ne znam
Ubio sebe pa nju :)))