Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta podrska domacim proizvođačima!!!!!
serem im se na akciju
Nema hljeba bez motike, okopavam narkotike :D
zanimljivo je da jedino na ovom clanku nema svadje izmedju balija ustaša i četnika hahahhaa
Nikada nisam pjan a vazda naduvan tolko se pusi brate bog da te sacuva najbolja gandza ba 101 gram uvjek u vreci pa me zato zovu rasta man..
Steta sto si pao burazeru. Mogao si bit rahat godinu dvije i bit totalno iskopcan od sranja u ovoj zemlji.
opojna droga marihuana ! vrlo opojna i opasna po zivot . Moze dovesti do smrti uslijed prejedanja , previse spavanja i smijanja . Isto tako moze kila pasti sa neba i pogoditi vas direkt u glavu ! Naucnici su otkrili da psihoaktivna substanca moze dovesti do ludila zvanog "poravnio " i korisnici ove VRLO OPASNE OPOJNE DROGE ne piju antideprsive , sto naravno skodi farmaceutskoj industriji ....AKO VIDITE DA SE NEKO BODE TRAVOM U VENE ODMAH POZOVITE HITNU I POLICE !
ja trave i govana....koliko izgleda loše kriminal je uhapsit ovakvog dilera...
Zasto? Zato što je gospodin..
zvacu lajnusa paš vidit
Diler ne mora biti klošar al mora biti pametan. Većina ih nema veze s predhodnom rečenicom:) Don't get high with your own supply ;)
kako biti pametan kad ovdje uzgajas ili prodajes u mjestima gdje zivi 2000 stanovnika, kad jenom pogresnom prodas i taj te ocinka policiji da ga ne pisu, ti si zabiljezen i samo je pitanje vremena kad padas. Hajd sad ti budi pametan. Kako?
Po kojoj cijeni ce otkupiti zapljenjenu robu?
brate ne i ti :'(
Kad smo vec kod kanabisa,evo kako se pravi ulje po receptu Rika Simpsona https://www.youtube.com/watch?v=fepnwWWl7QM
Otkad nisam pročitao neku vijest da je uhapšen neki diler sa heroinom i ostalim drogama, svaki dan uhapšen ovaj sa par stabljika, onaj s par grama. Bruka i sramota...
Kako ćeš pročitati kad je samo u BiH tržište heroina vrijedno oko 50 MILIONA KM godišnje? U tih 50 miliona tal imaju svi:političari,policija,dileri. Tačno se zna za određeni broj inspektora u narkoticima,voze extra auta(audi,passat,bmw),mobiteli od 1800KM ,kurave, zlato na njima i kuravama vrijedno desetak hiljada KM, a plata tih inspektora svega 1300KM mjesečno???