Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zasto se ekspert za terorizam Dževad Galijašević ne pozabavi malo enormnim kolicinama oruzja u manjem BiH entitetu,( svaki dan neka pucnjava,eksplozija ), ali neee, ipak se u entitetu Republika srpska svo moguce tesko naoruzanje smatra lovackim oruzjem, budimo realni kakav je ribolov bez rucne bombe..?
mozda mu je bila viska pa je bacio
SRBI I G N O C D N A F A S I S T C K A SRBIJA BARBARA SU NAJVECI TERORISTI NA PLANETI !!! S U T R A B i SRBI U-BILI OBAMU i BRACNI PAR CLINTON !!! SRBIJA I SRBI === TERORIZAM I BARBARIJA !!!
drugi put cu ba.citi dv.ije!! mozda tad ub.ijem V.LA.HA