Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesno i nakon 14 god izlazi jer je dobro vladanje i nastavlja zivot u dubaiu sa milionima zivot je karina
Sta 14 ako u polovi bice dobro
za 14 je on opet karina ohrndana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ne mozete uporedjivati Ziku i ovoga....Zika se nije nagodio, a ovaj je ispricao sve o mafiji od prvog snimanja filma "Kum" pa do danasnjih dana
Hahahahahah spijuncina prava
Ovoga treba objesiti!Gdje je ona fuksa, rospija i sto rekli Srbijanci opajdara Boba?Sta ima njezinih slika u neobucenom izdanju, cudo jedno ali i onih gdje drzi kalasnjikov. Pod jednoj stoji -Boba i srpski makro a ono slika sa Halidom, za vrijeme izbora miss BiH.
Legenda ziva, dok je igrao igricu ko ce koga prije ubit sa svojim kumom slao oca da mu pali ujutro auto...poenta price je da se u to vrijeme postavljale eksplozivne naprave ispod auta pa su ljudi ginuli prilikom paljenja automobila ...Kad tako oca gura sta bi tek nekom drugom uradio
Od kad on uopste lezi u zatvoru ?
Ovaj sta je uradio dozivotnu treba da sluzi
20 godina robije dedemi. Meni bi bilo puno 10 dana.... Auuuu valja 20 godina lezat
Isto sam to razmisljao, ono kad je korona bila ne kogu u kuci sa 10 soba, internetom i svim izdrzati 5 sati, a ne godinama u sobi..
Ovo je najopasniji krimanalac ikad u bosni sto se pojavio,sve su sibicari za njega
Pa progovoris i sud te pomiluje. Elez je najzasluzniji sto je nadjen ubica policajaca
black friday!
odkad je elez u zatvoru, broj ubistava u beogradu pao za 80%
Sad ce ti drugi zenu obilazit
Polako, 20 po 20 i ostarit ce smrad zalosni
pijaca....
Neznam koliko miliona da mi dadnu a da lezim u zatvoru pa makar i 10 godina nebi pristo 100%. Sloboda je najveci dar na svjetu.
Pa samo se fizički i umno nesposobni mediokriteti odlučuju na takav rizik. Koliko god je, ono što kažu "zajebano", biti kriminalac, neuporedivo teže je biti vrijedan, pošten i uspješan.
"Dadnu"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota, samo 20 godina.