Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da žalim za tragično izgubljenim, mladim, životima i normalno da sam pitao kakve su to zastave na slici... te dvije stvari nemaju veze jedna sa drugom... isto bih pitanje postavio da sam vidio zastave neke druge države ispred državnih ili drugih institucija npr. turske, srpske, albanske. Zastava sa ljiljanima je bila zastava R BiH i pred sjedištem UN i nije predstavljala UZP
@ko-le-ra Kako nema veze? Od čega je nastala Federacija? Prouči malo, pa se udostoji na ovakvu temu prosipati neznanje. Nije sramota ne znati, sramota je ne htjeti znati.
Tuga. Pocivajte u miru!
To su ret.....neskolovani----mogli su ubit covjeka bogatog u landroveru koji je izuceni doktor.
Isto tako poštujem kad vidim zastavu sa ljiljanima, jer kako ću očekivati da neko poštuje moje ako ja ne poštujem njegovo. Mada ima onih smradova koji ne poštuju ni svoje a tuđe još manje. Sretan sam kad vidim da takvih u ovoj državi nije puno. Ima onih dobrih ljudi zbog kojih sam ponosan što sam BOSANAC.
Desnoje zastava R BiH, izuzetno poštujem, zastava u sredini je zastava hrvatskog naroda u Bih, poštujem, zastava lijevo je vjerovatno zastava općine Livno ili kantona, ne znam ali poštujem.
Ej,Tuge. .
iz koje su države i vremena one zastave sa slike?
@ko-le-ra iz godine iz koje su i ljiljani. I šta te k...c boli za zastave. Ovamo tuga i žalosti ti zapinješ za zastave. Imaš li imalo ljudskosti u sebi.
Zalosno ugasena 4 mlada zivota.