Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj napravite te yebene lezece policajce po kalinskoj. barem to mozete uradit u ime ovo dvoje sto ih vise nema.
Kad ce dzenaza ubici vozacu,da mu se popisam na grob
Raspad sistema, seljačka policija koja absolutno ne radi nista. Manijaka i ubica sve vise, drzava spava ne reaguje. Bitna je zastava i gluposti. Hebem li vam legli iz kojeg ste izašli.
A cetverigodisnji sin jos u bolnici s teskim povredama. Tugo moja kad dijete sazna sve. Tuzno, pretuzno. Nema kazne za ovo, jednostavno nema.
Opet pravda neće biti zadovoljena.Država će svakako tražiti olakšavajuće okolnosti za ovog ubicu kao i za svakog kriminalca zbog važećih zakona.Njih donosi parlament a narod bira.Mi ćemo se zgražavati a presude se donose u ime naroda.Većinsko raspoloženje na izborima je da se biraju zakonodavci koji uporno istrajavaju na blagom stavu prema počiniteljima kaznenih djela a tu je zakonodavcima nebitno hoće li neko nedužan platiti glavom.
Dok to dodje do suda, Nermin ce dokazati da je bio trijezan, vozio je po propisu, bice mu jako zao itd.