Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko od nas ne zna tudju muku.............
15 godina tuzla i kanton su najdepresivniji dio u cijeloj regiji sa ubjedljivo najvecim procentom samoubistava. veliku podrsku tome daje pijani nacelnik tuzle jasmin "zasto su zapalili opcinu kad nam je u tuzli dobro" imamovic i 20-ogodisnja sda-sdp vladajuca klika koja je bez posla ostavila 80 hiljada zaposlenih
NEKI SE UBIJAJU JER SU BOLESNI, JEDNI MOŽDA OD OBIJESTI A VEĆINA (PREVELIK BROJ) SAMOUBISTAVA U BOSNI I HERCEGOVINI SE UBIJAJU OD JADA I BIJEDE. KADA ČOVJEK NEMA IZGLEDA DA BAR IMA GDJE DA STANUJE I ŠT DA JEDE PA ŠTA MU DRUGO PREOSTAJE NEGO DA SE UBIJE. NARAVN MISLIM KADA OVAKVA BIJEDA POTRAJE GODINAMA, KAO ŠTO JE SLUČAJ U NAŠOJ ZEMLJI.
Političari, lokalni moćnici da li se vi zapitate šta se ovdje radi? Vi imarete silan novac, svi ukućani po jedan auto, ljetovanja, zimovanja, vikendice, radite na 5 mjesta ( u raznim komisijama) jer vi ste pobogu STRUČNI a drugi ljudi nemaju šta jesti!!!!!! SRAM VAS BILO GADITE MI SE!
Ovo neka alternativa ice bucket challenga?
zabrinjavajuci trend ! samo, nece se svi povjesati, neki ce pohrliti na zgrade vlada i one unutra ! sami ste ovo trazili i do ovoga narod doveli !
Možda nije siromaštvo ili besposlica u pitanju, možda je depresija u pitanju a to može imati više razloga nego navedena dva.
Tuzno , ne predajite se lako.
Što je više samoubica, manje ih je.
Kanton sa najvecom nezaposlenoscu u BiH, nema tu sta da cudi...
USK-a najveca nezaposlenost