Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo smijene! Građanin Kantona Sarajevo koji se osjeca nesigurno u svom rodnom gradu. Puna podrska novoj vladi KS za smijenu Vahida Cosica i njegovih saradnika.
Nadam se da ce Vahid Cosic uskoro biti smijenjen, jer njegovim (ne)radom i izuzetno narusenom sigurnosnom situacijom on vise nema nikakvog kredibiliteta za ostanak na mjestu komesara. Smijena sto prije u interesu gradjana Kantona Sarajevo
Ocigledno je kako je aktuelni komesar jedan od glavnih kocnicara reforme i potpune depolitizacije policije. U funkciji jedne stranke (SDA) i otuđenih centara moci u toj stranci onemogucava bilo kakav reformski projekat i na taj nacin onemogucava efikasniji i operativniji rad canih i prrofesionalnih pripadnika policije, koje nece i ne zele da budu u funkciji stranke kojoj odano sluzi policijski komesar na stetu svih pripadnika policije i gradjana Sarajeva.
Ovo da nije zalosno bilo bi smijesno. Ocigledno ce se nova vlast morati suociti sa losim i politizovanim radom Vahida Cosica. Ovaj covjek zbog svojih veza sa SDA toliko je kompromitirao vaznu funkciju policijskog komesera da vise ne bi smio ni dana ostati na naprijed navedenoj funkciji.
Ma hajde ne lupetaj! Koji ce mi djavo po medijima, I sto se mene tice, sto se manje \"naslikavaju\", to su mi drazi. Vise saobracajnih patrola, to bi svakako trebao uvesti, ali bez da maltretiraju obicne gradjane i goste zabog gluposti, a za drugo, realno, pa murija ni ne moze vise uraditi.
Vrijeme je za ostavku ili smijenu ovog policijskog (SDA) komesara!
ovaj ćosić je pravo pametan dečko, možda je to zbog frizure...
Evo prijedloga za drakonske kazne: U.b.i.s.t.v.o prvostepeno i drugostepeno: Smrtna kazna strijeljanjem S.i.l.o.v.a.n.j.e: Smrtna kazna javno nabijanje na kolac P.e.d.o.f.i.l.i.j.a: Smrtna kazna javno nabijanje na kolac Ratni zlocini: Smrtna kazna javno nabijanje na kolac itd......................
Vahide, prvo pocisti u svojoj familiji pa onda prosetaj sam gradom i reci kako je najsigurniji u Evropi!
Sigurno nisi čuo za čuvenog košarkaša Krešimira Čosića. Koliko znam on je bio Hrvat pokoj mu dušu. Samo faš.budale gledaju kako se ko zove a ne kakav je čovjek.
Pa što vlast stalno apeluje na povratak.
duzno postovanje al gdin. Cosicu imate pravo glu.pu facu!
Pravda za Turkovica!
VAHID COSIC pa sad racite muslimancici da niste poturice i da niste postali od Srba !!! Cosic - Pravo Srpsko prezime !
vide da prolaze ne kaznjeno, pa normalno da ce opet nesto uraditi