Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
staje četalji jeste li to zapali u sivilo pa se vracate u 92 da je ponovo zapalite i porusite mamu vam jebo Pop sa Megdana
interesuje me reakcija tog tzv mupa rs kao i reakcija sipe i telece glave iz laktasa
ova dva sovinisticka idiota me ne iznenadjuju
cime sam te to uvrijedio? "slucaj" se koristi za prljavu igru zvanu maltretiranje, diskriminacija i progon povratnika bosnjaka, tim vise sto "slucaj" nikakve veze nema sa terorizmom nego sa krvnom osvetom. sta ste mislili da mozete ubijati narod i da nema nikakvih posljedica? ako ne prestanete da cackate lava dok spava moglo bi biti belaja i to velikog.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..to je školska , za obuku :)