Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marko Pavic http://www.fortisgroup.ba/
uobicajeno, balkan bosna
@ King Sa ne ponavljaj se
bio sam jedan od mogucih zrtava al nimalo profesionalnost nije bilo u gospodji nit je imala mobilni broj nit vizitku hem je dosla biciklom nekim na dogovoreni sastanak a kad sam trazio licni dokument od gospodje nije ni to imala ...
koja se budala može nadati poslu u opštini za 100 do 200 KM. Ovo je ludnica koja naivnost.
Remse vam se na drzavu i kulturu
Naš neuki, lijeni narod. Svi su spremni platiti za posao, a zatim se čude haosu u državi. Zakon ponude i potražnje se obara samo ukoliko ostane bez jednog od ta dva elementa.
zavalio (i na ovaj i na onaj nacin) nacelnik cistacicu da je fol ona uzimala pare kad ih je momak provalio meni prico a ti svrbime po sipu mi mosnjice
@ Smrdin dobar vam je pasoš, valuta, vojska itd....hahahahhahahahah
Da ali ovo je Republika Srbska sasvim druga drzava gdje vlada red rad i disciplina i to sve zakonski regulisano
Jadna cistacica, a oni koji prodaju posao za 5.000,00 KM do 35.000,00 KM (BH telecom - elektrodistribucija), su na slobodi.
A STA JE S ONIMA KOJI UZIMAJU HILJEDE-TISUCE, PA NIKO NISTA!