Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi momci su mene maloprije trzali sa autom dok sam bio na motociklu umalo me nisu izbacili s ceste na šine :). Balavurdija tek polozila, imaju oznaku P nazad. 5 momaka je bilo u autu nemaju vise od 20 godina. I nije mi ih zao zato sto su mene mogli ubiti sa autom. Sve u svemu ja kao ocevidac vam kazem da su krivi 100 posto mogli su ubiti nekog neduznog ;)
http://img818.imageshack.us/img818/6045/22at.jpg <---- Sa mjesta nesrece Jel to taj auto ?
nema mi ništa "bolje" nego kad niz ivan pretiču
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A gdje je Golf II ??????
za sve ove slucajeve je kriva policija. moraju imati najmanje 4-5 patrolnih kola u svako doba uz duž glavne džade. gledam neki dan hoda drot trotuatom a nasred ulice stali audi i bmw i vozaci nesto pricaju preko prozora. drot im govori "halo gospodine nemojte blokirati ulicu" ovi ga ne yebu ni 2% i nastavljaju sa časkanjem. drot sav ljutit ode nastavi svojim putem. eto kakva nam je policija.
http://www.klix.ba/profil/zorro-ilegalni kretenu maloumni
ZORRO daBogda ti poginuli najmiliji kad mozes nesto takvo napisat debilu
kao i ovo
Jel zna neko imena? napisite molim vas
ma zaboli nas
zorro,i ja se nadam da ce banja luku tradicionalno omlatiti zemljotres sa 100 hiljada mrtvih ukoliko vas uopste toliko i ima pa da onda manjinu smanjimo skroz,ev ti cuna,cuvaj djete kod kuce,dobro ga cuvaj ako se zapuca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa nije puno slupan megan moze se popravit......
i ja gledam..ako nista, rade svjetla
ajoj :( sreca pa su zivi svi
kakva sreca sad ce ponovo glumiti kretene i mozda ubiti nekoga neduznog
Znal neko imena i prezimena momaka .
zini da ti kazem :)