Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj budali plavog audija odmah oduzeti dozvolu.Kretenu bi malo bilo da je cesta jos 3X sira bila.
Dozivotno mu zabraniti da sjeda u auto a ne samo da upravlja autom
zadnjih 5 dana svaki dan vozim na relaciji tuzla-sa. NASE VOZACE TREBA JAVNO VJESAT!! i da, tri puta sam ZA DLAKU izbjegao sudare sa audijima. ja ne znam sta ti ljudi imju u glavi? jel misle da mogu prezivjeti direktan sudar ako voze audi?
Ko se zali na smrtne kazne ????
Za ovakve objesne treba oduzeti vozacku dozvolu dizivotno te tretirati ovakve prekršaje kao pokusaj ubojstva iz nehata ali nažalost posto nam političari nista ne valjaju onda nista od toga..fuuuj
I koliko vidim ovdje je konjina sa Audijem preticala, preko pune linije! necu da grijesim dusu, pa ostavljam malu mogucnost da nije on kriv, ali ako jeste, nadam se da je naucio nesto iz ovoga, i da ce ga svaka promjena vremena podsjecat na glupost koju je uradio!
Samo nek nema poginulih hvala Bogu, kako izgleda ovo, moglo je bit puno gore, cini mi se da je ova Vectra odlicno konstruisana sto se tice sigurnosti, gledam koliko je zguzvana naprijed, a stubovi se nisu ja mislim pomjerili vise od 2 milimetra, i cini mi se da su se vrata mogla otvorit bez problema nakon udesa :-O
Policija nikad ne zaustavlja i ne kaznjava ove manijake,koji se ponasaju kao da samo njima ulica pripada i to obadvije trake ,a kolegicu kaznili jer je vozila 52 ,a ogranicenje 50. Nadam se da su neduzni dobro, a vozac nek snosi posljedice svoje voznje.
@Ajsalina Ne moze te kaznit za 2 km/h vise od dozvoljenog, ne moze PO ZAKONU, to ili je tvoja prijateljica vozila 52 ali gdje je ogranicenje 40, ili taj drot koji joj je napisao kaznu nema pojma o zakonu, tolerancija je 10 km/h!!!
Sabite jel to fadila vozila??
Posmatraj te kroz saobracaj kako se inace nasi vozaci nervozno ponasaju,to se nesta pretiče,to se nesta žuri,to se raja fura i na kraju bummmmm
Nadam se da se vozac audija nikad nece potpuno oporaviti. Treba da prezivi, ali neka ga ziga svaka promjena vremena. Nek pamti. Budali ne pomaze nista drugo.
tu voze ko manijaci, neki dan me policija tu na punoj pretice....
Zbog ovakvih vozaca koi preticu na punoj liniji mnogo je vozaca koi neduzni nastradaju ...TRABALO bi ga vratiti na ponovno polaganje vozackog ispita ... NIJE NADOSO U VOZNJI...
Ovo je bilo gotovo na vrh Ivana. Prosao i vidio...kreten sa audijem je ili preticao ili prebrzo vozio i presao u suprotnu traku. Zanimljivo...auta skrsena a iza Opela na cesti spustena djecja sjedalica i beba spokojno spava.
Odmah u Zatvor!
Brz oporavak zelim ovim iz OPELA
Ovo nije ni blizu Tarcina
kupio Audija pa misli da je cijeli svijet njegov, pun gas da pretice i eto
Ti savjetujes da se s pola gasa prestize?