Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj zasjeda postavili automobil i ostali u vozilu najgora zasjeda ikada koli ih je samo komandovao ccc inace se samo auto ostavi da sprijeci prolaz hehe
Tri zasjede prošao, jojojojoj pa ovi naši samo znaju uzimati pare od naroda, a kad treba pokazati muskost, fino s kombijem ih prodjes, tri puta. Policajci uz taksiste najgori ljudski otpad, definitvno.
eeeee sreće i lijepe policije a fini krimića.
toliko o vehabiju psihicki bolesnik sin hilmije iz mostara lezao na psihijatriji ne znam da li je nekad usao u dzamiju mozda ponekad otisao na dzumu strasan vehabija a kod nas ko god belaj napravi vehabija bit ce da je i turkovic vehabija o tome da je lezao na psihijatriji znam pouzdano jer radim u bolnici sinoc smo se na smjeni smijali kada smo procitali da je vehabija ali me ne cudi od mojih bosnjaka kada kazu vehabija vise oni tu pricu guraju nego srbi
\'\'Četverica policajaca iz Višegrada....\'\' Čuj četvErica? Pa zar nisu u patroli po dvEjica i trEjica?
Ja neznam da se pravi zasjeda a da Policajci sjede i cekaju da hin ovaj udari kolima. Na zapadu bi ovog covjeka Bahirija ustrijelili iz oruzja kojim raspolazu policajci ako on nebi stao na njihov zahtjev a pogotovo ako bi pokusao da na njih krene automobilom. To bi se zvalo ugrozavanje zivota sluabenih lica sa umisljajem i odgovorilo bi se iz vatrenog oruzija u samoodbrani. Na zapadu znaci.
hahaha cuj odma vehabija ccc covjek je niki lauda bar je to dobro bolje nego da puca
jedan šiptar se može nositi sa bar 10 ovakvih
normalno, druže. niste ni vi sjedili skrštenih ruku. helem, nejse, da ne ulazimo u raspravu tipa koje započeo rat i ko je kome nepravdu učinio. poenta je da se tzv.vehabije optužuju za sve, mada više ni sam ne kontam ko se smatra vahabijama.
Sa-cetvErica-x.com
U članku se radi o izuzetno obučenim pripadnicima specijalnih jedinica koji su loše plaćeni u skladu sa njihovim trudom i obrazovanjem! Lupaš :)
A.C.A.B
Bas lupas gluposti! Je si li ti ikada bio \"vani\", a poslije toga pitanje da li si razgovarao sa jednim policajcem? Vecina policajaca su obrazovani ljudi i za to su placeni, a bukve kao u nas drotovi, su portiri! Neka te \"vani\" raskopcan drot sa cigarom u ruci pita \"daj licnu?\"! Kakis.
a koliko nase policije su akteri tog rizicnog posla, tj koliko je njih direkto ukljuceno u kriminal? Nemam ja nista protiv njih, ali ne mogu vise price MALA PALATA, NE ISPLATI SE RADITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ovom vremenu neka zahvale Bogu sta imaju palatu i sto imaju pos\'o!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa valjda je pravilnije reci cetvero nego cetvoro, a odatle i cetverica nego cetvorica. Nama nekako cudno zvuci jer svi izgovaramo cetvorica, ali nije jezicki nepravilno.
Policajci u svakoj normalnoj državi u svijetu dobijaju veoma visoke plate zato što im posao spada pod \"visoki rizik\" :D I btw nisam policajac student sam haha :D Nasmija me vaš bijes, umjesto da urgirate da ljudima bude bar malo bolje, da cijela država bude sigurnija vi njih napadate umjesto dodike, tihiće, lagumdzije itd :D Strašan mentalitet :D hahhahahaha!