Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kisa pada ljudi nakon 20ak dana, ceste su masne, ne mozes voziti sad kao inace, smanji brzinu, spasi sebe i druge
Prva kisa nakon dugo vremena, ulje i maat otpustilo...neprimjerena brzina, prva veca krivina zemo pritisce kocnicu kad ono kombi skije dobio i pravac provalija... Zato se dobro kise treba pazit
Ti ovo bas emotivno shvatio
jos jedna u nizu brzih voznjih losih vozaca
Izletio mu međed. Ja vidio ocam'
Skrkali se harapi?
Po meni , krivo je ministarstvo saobraćaja jer bi trebalo znati da za bosanske klimatske uslove bolje odgovara grublji asfalt a krupnijom kamenom frakcijom a ne onaj glatki kao da smo u Firenci ili Kataru , lako proklizuje ljeti a još lakše puca zimi.
Da nisu harapi jer oni voze kombije
pa stvarno boosnjaci
Pa sto dajete arapima da voze... ?!
arapi ne polažu vozački u svojim državama. njima je bitno da umaju kola, a uče se voziti sami.
Ma pitanje je imajuli i države, osim ako pod istom ne smatraš Kuran.
sad gledaj u udesu ucestvovao A.J.M.Z.V.U.A.I.A.K. iz Jemena nastanjen na Ilidzi 😬