Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi jer Centrotrans ima strasne vozace i rijetki su udesi....
Strašno,sinoć je i u Širokom smrtno stradala osoba u naletu automobila,,,ali valjda Klix misli da Široki Brijeg nije u BiH?
...gadna dionica kada sjeverac nanosi snijeg...ne vidi se ni 2 metra...
Gras treba bate da preuzme sve ralacije , i treba dovesti postene fine radnike od Sandzak, eto ja imma trojicu amidzica, svi znaju voziti, jos da zavrse te srednje skole i mogu odmah.
@ zzzzzzzz a ja lika ahahhahahahhahha...ne mogu se prestati smijati....ti izvorni primjer bukvalca ahahahhahaah
i NJIMA dati da nas voze umjesto GRAS-a?
mk na osnovu cega zakljucujes da je isao u pekaru ili nesto slicno. Ocito ne znas gdje se desila nesreca, na kilometar nema kuce okolo. Teretno vozilo se parkiralo jer je padao jak snijeg i nije mogao dalje. Nije bilo jedino teretno vozilo koje je stalo, bila su jos 2 od bezninskih crpki koji su na sred ulice stali. 2:30 sata je trajalo sklanjanje autobusa sa ceste. Ja sam cuo da je bilo 6 lakse povrijedenih osoba, pretezito posjekotine, ali otkud odjednom 16, nije mi jasno
pa naravno kada se svaka shusha u ovoj drzavi smije nekaznjeno parkirati gdje se kome prohtije, eh gladan ma super evo pekare usput, stacu ja na sred ceste